Come Celebrate 2014

Decorațiunile specifice, colindele frumoase, cadourile, specialitățile culinare, reuniunile de familie și vizitele la prietenii apropiați sunt doar câteva dintre bucuriile pe care le aduce sărbătoarea Crăciunului. Preocupați deseori cu pregătirile necesare pentru a avea aceste Sărbători pline de farmec, uităm de semnificația reală a Crăciunului și de cine este de fapt Sărbătoritul.

Chemarea “Come Celebrate” făcută de Corul Sanctus Pro Deo a fost o chemare la a-L cunoaște pe Cel ce este în centrul Sărbătorii, și anume pe Isus Hristos. “Tu te-ai născut Rege ca să dai viață celor care cred” a fost unul dintre versurile cântate de Corul Sanctus Pro Deo în cadrul Târgului de Crăciun de la Sibiu, urmat de “Ce dragoste Tu ne-ai arătat, când cerul Tău, Doamne, l-ai lăsat”, o exclamație venită din inimi mulțumitoare.
Căldura și bucuria din inima tinerilor ce formează Corul Sanctus Pro Deo a înfruntat frigul lunii decembrie, astfel că în centrul Sibiului au putut să răsune clar, colindele pline de semnificație.

Chemarea la a-L cunoaște pe Isus Hristos rămâne valabilă în fiecare sezon al anului. Una din trăsăturile Sărbătoritului este cea exprimată și prin versul “Dragoste, Doamne, Tu ești!”, care a fost cântat cu multă bucurie și emoție în urma experimentării personale a acestei trăsături a lui Isus, în viața fiecărui corist.

Related Posts
Biletele pot fi achiziționate offline din următoarele locații:
Sanctus-pro-Deo-Eveniment-Sing-your-song-2014-3