Sing Your Song 2014

Sing Your Song” este concertul Corului și Orchestrei Sanctus Pro Deo susținut în fața publicului din orașele Sibiu, Deva și Cluj în toamna anului 2014.
Prin interpretarea diverselor lucrări din repertoriul clasic și modern, Corul și Orchestra Sanctus Pro Deo a invitat publicul să se oprească din aglomerația gândurilor de zi cu zi și să redescopere melodia inimii și ritmul care bate pentru Creator.

De la prima emoție transmisă prin interpretarea lucrării “Hatikvah” din filmul Munich, scrisă de John Williams, până la bucuria și speranța simțită în ultima piesă “Domnul meu e viu” aranjată de dirijorul Laurențiu Muntean, întreaga audiență a redescoperit frumusețea cântecului.
Muzica inimii a celor peste 100 de tineri atât amatori, cât și profesioniști, a fost frumos îmbrăcată în note muzicale și atent interpretată pentru a înalța sufletul audienței.

“Sing Your Song” rămăne o provocare zilnică pentru fiecare dintre noi. Redescoperirea muzicii inimii și îndreptarea acesteia către Creator ne va oferi o mare bucurie și speranță mereu.

Sing Your Song 2014
Related Posts
Biletele pot fi achiziționate offline din următoarele locații:
Liviu Damian_00000