Acum te poți implica și tu!

Donează pentru lucrarea Sanctus Pro Deo.
Fiecare persoană care se implică în Sanctus Pro Deo este un dar primit de sus. Zeci de voluntari au acceptat provocarea să facă parte din corul, band-ul și echipele executive Sanctus Pro Deo. Acum te poți implica și tu! Poți face o donație singulară sau poți alege să donezi lunar către Sanctus Pro Deo. În acest mod ne vei ajuta să transmitem mai departe mesajul de salvare al jertfei lui Isus.

Donează

  • Această plată va fi facută în mod automat în fiecare lună. Puteţi renunţa în orice moment la procesarea automată a plăţilor recurente prin email la adresa contact@sanctusprodeo.ro sau contactand EuPlătesc.ro la adresa office@euplatesc.ro.

Plata dumneavoastră va fi procesată de către Euplatesc, iar procesarea datelor bancare va fi făcută direct pe platforma Euplatesc

Transfer Bancar

Lei: RO 85 OTPV 240000 282 008 RO 01 – OTP BANK Sibiu
Euro: RO42OTPV240000 282 008 EU01 – OTP BANK Sibiu
Cod swift: OTPVROBU

Beneficiar: ASOCIAŢIA CORALĂ “SANCTUS PRO DEO”
CUI: 24925446
Adresa: Str. Ghe. Doja, nr. 24

Resursele de care avem nevoie:

Producții video:

Prin aceste producții ne propunem să ducem într-o formă cât mai actuală mesajul Evangheliei la cât mai mulți oameni.

Cheltuieli de turneu:

În turneele pe care le susținem în țară, transportul, cazarea, mâncarea, chiria sălilor reprezintă cheltuieli foarte mari pe care noi trebuie să le acoperim.

Echipamentul tehnic:

Pentru ca cei ce vin să ne asculte live să aibă parte de o experiență folositoare, închirierea sau achiziționarea echipamentelor tehnice este obligatorie pentru noi.

Biletele pot fi achiziționate offline din următoarele locații: